Go Back   Foundation 3D Forums > Discussions & Support > Site Support
FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Site Support Questions or issues regarding the Forums.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 23rd Jan 2013, 11:15 AM   #1
rustythe1
Contributing Member
 
rustythe1's Avatar
 Gallery
LightWave Terragen Vue Gimp Photoshop After Effects Premiere
 
Join Date: Nov 2007
Location: wiltshire, england
Posts: 1,433
Default Bug Report - I.E. issues for bob

hi bob,
here are those images you requested in my prometheus thread,
i opened chrome on the same page so you could also see the differences i mentioned, also made myself laugh as i posted this in I.E, and then had to do it all again in chrome!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	ie1.JPG
Views:	153
Size:	192.4 KB
ID:	63202  Click image for larger version

Name:	ie2.JPG
Views:	147
Size:	196.8 KB
ID:	63203  
__________________
http://digitawn.co.uk

"At last, i have a website!"

Intel® Core™ i7 980X Extreme Edition Processor, (3.33GHz,12MB Cache) Asus P6X58D-E-USB3, 128GB MLC SSD SATA Solid State Drive, 1536MB NVIDIA Geforce GTX480 with CUDA Graphics Accelerator, G.Skill 12GB DDR3 1600MHz Memory (6x 2GB KIt), thermaltake level 10 case, windows 7 ultimate 64bit
rustythe1 is offline   Reply With Quote
Old 23rd Jan 2013, 11:18 AM   #2
rustythe1
Contributing Member
 
rustythe1's Avatar
 Gallery
LightWave Terragen Vue Gimp Photoshop After Effects Premiere
 
Join Date: Nov 2007
Location: wiltshire, england
Posts: 1,433
Default

forgot to say, the box in chrome is how my I.E. one used to look until about 2 weeks ago, however i have not applied any known windows updates in that time, however i have noticed on rare occasion that updates have been forced without prompt
__________________
http://digitawn.co.uk

"At last, i have a website!"

Intel® Core™ i7 980X Extreme Edition Processor, (3.33GHz,12MB Cache) Asus P6X58D-E-USB3, 128GB MLC SSD SATA Solid State Drive, 1536MB NVIDIA Geforce GTX480 with CUDA Graphics Accelerator, G.Skill 12GB DDR3 1600MHz Memory (6x 2GB KIt), thermaltake level 10 case, windows 7 ultimate 64bit
rustythe1 is offline   Reply With Quote
Old 23rd Jan 2013, 03:23 PM   #3
SteveMoody
Contributing Member
 
SteveMoody's Avatar
 Gallery
LightWave Softimage XSI Vue Photoshop Digital Fusion Premiere
 
Join Date: Nov 2007
Location: South Wales, UK
Posts: 765
Default

Exact same version of IE here as well and can confirm the problem. Tried a couple of other forums and they seem to work ok. Will have a look and see if i can find out what's causing the problem
SteveMoody is offline   Reply With Quote
Old 23rd Jan 2013, 05:23 PM   #4
rustythe1
Contributing Member
 
rustythe1's Avatar
 Gallery
LightWave Terragen Vue Gimp Photoshop After Effects Premiere
 
Join Date: Nov 2007
Location: wiltshire, england
Posts: 1,433
Default

also to add, it happens in both 32 and 64 bit explorer, they are two complete separate apps
__________________
http://digitawn.co.uk

"At last, i have a website!"

Intel® Core™ i7 980X Extreme Edition Processor, (3.33GHz,12MB Cache) Asus P6X58D-E-USB3, 128GB MLC SSD SATA Solid State Drive, 1536MB NVIDIA Geforce GTX480 with CUDA Graphics Accelerator, G.Skill 12GB DDR3 1600MHz Memory (6x 2GB KIt), thermaltake level 10 case, windows 7 ultimate 64bit
rustythe1 is offline   Reply With Quote
Old 23rd Jan 2013, 06:46 PM   #5
bmckain
Wire Junkie
 
bmckain's Avatar
 Gallery
Bryce LightWave Poser Vue Photoshop
 
Join Date: Jun 2006
Location: Boise, ID. USA
Posts: 18,351
Default

Man, Steve is on top of things. I hadn't had a chance to send him a message yet.
__________________
The one thing you need to get past is simply the way you think. - William Vaughan
My Photography / My 3D Work
bmckain is offline   Reply With Quote
Old 24th Jan 2013, 05:29 AM   #6
SteveMoody
Contributing Member
 
SteveMoody's Avatar
 Gallery
LightWave Softimage XSI Vue Photoshop Digital Fusion Premiere
 
Join Date: Nov 2007
Location: South Wales, UK
Posts: 765
Default

There's a couple of Javascript errors when loading the page.

Will see if i can find a fix for this but in the meantime a workaround is to use the compatibility view in IE and it seems to work correctly then.
SteveMoody is offline   Reply With Quote
Old 24th Jan 2013, 08:02 AM   #7
bmckain
Wire Junkie
 
bmckain's Avatar
 Gallery
Bryce LightWave Poser Vue Photoshop
 
Join Date: Jun 2006
Location: Boise, ID. USA
Posts: 18,351
Default

Thanks Steve for the work around. I'm afraid the only fix will be upgrading vB which really isn't a possibility since it and subdreamer are no longer compatible.
__________________
The one thing you need to get past is simply the way you think. - William Vaughan
My Photography / My 3D Work
bmckain is offline   Reply With Quote
Old 25th Jan 2013, 04:35 AM   #8
SteveMoody
Contributing Member
 
SteveMoody's Avatar
 Gallery
LightWave Softimage XSI Vue Photoshop Digital Fusion Premiere
 
Join Date: Nov 2007
Location: South Wales, UK
Posts: 765
Default

Should be working ok in IE9 now.

( Posting this from IE just to make sure )
SteveMoody is offline   Reply With Quote
Old 25th Jan 2013, 09:52 AM   #9
bmckain
Wire Junkie
 
bmckain's Avatar
 Gallery
Bryce LightWave Poser Vue Photoshop
 
Join Date: Jun 2006
Location: Boise, ID. USA
Posts: 18,351
Default

Thanks Steve!
__________________
The one thing you need to get past is simply the way you think. - William Vaughan
My Photography / My 3D Work
bmckain is offline   Reply With Quote
Old 25th Jan 2013, 05:43 PM   #10
rustythe1
Contributing Member
 
rustythe1's Avatar
 Gallery
LightWave Terragen Vue Gimp Photoshop After Effects Premiere
 
Join Date: Nov 2007
Location: wiltshire, england
Posts: 1,433
Default

cool, yes its white now!
__________________
http://digitawn.co.uk

"At last, i have a website!"

Intel® Core™ i7 980X Extreme Edition Processor, (3.33GHz,12MB Cache) Asus P6X58D-E-USB3, 128GB MLC SSD SATA Solid State Drive, 1536MB NVIDIA Geforce GTX480 with CUDA Graphics Accelerator, G.Skill 12GB DDR3 1600MHz Memory (6x 2GB KIt), thermaltake level 10 case, windows 7 ultimate 64bit
rustythe1 is offline   Reply With Quote

Go Back   Foundation 3D Forums > Discussions & Support > Site Support
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is On
Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 11:11 PM.


©2006 - 2013 Foundation 3D